Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Coronavirus

Als we goed voor elkaar zorgen, stellen we veiligheid voorop! 

Door de verlenging van de lockdown en verlenging van de avondklok, zijn de meeste workshops uitgesteld en kunnen de opstellingenavonden nog niet doorgaan. Hou de agenda in de gaten, we hopen jullie snel weer te mogen ontmoeten. Liefs, Corry

Opstellingen avonden

Tijdens een Familieopstelling leer je je los te maken van belemmeringen die niet bij jou horen. Je neemt je eigen plek in, die hoort bij jouw familiesysteem. Omdat de avondklok nog even blijft zal 29 april NIET doorgaan. Je kunt deelnemen aan de training Innerlijk Kompas, met opstellingen op 30 april.

Kosten
Als je een vraag inbrengt €55,- Als representant kost het €20,-Per avond worden er meerdere vraagstukken behandeld en opgesteld. Meld je even aan met een appje of mailtje naar Corry.
Datum
• 27 mei • 24 juni • 26 augustus • 29 september • 28 oktober • 25 november • 23 december 2021.
Tijd
Binnenkomen vanaf 19.00 uur Aanvang: 19.30 uur - 22.30 uur
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Innerlijk Kompas: dagtraining

Door de snelheid van het leven of door het onderdrukken van oude pijn, kunnen we soms minder goed voelen. En als je niet in je lijf bent, zit je in je hoofd, ben je minder in het hier en nu. Tijdens deze dag kun je weer even stilstaan. Om goed te voelen wat er in jouw lijf gebeurt. Hoe je reageert op de omstandigheden, en op de ander. En nagaan: wat wil ik in deze situatie? 

Kosten
€100
Locatie
Cornelishoeve, Het Ven, Oirschot.
Datum
30 april 2021
Tijd
Binnenkomen vanaf 09u. Aanvang 09.30u tot 16.30u.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Weekend Persoonlijk Leiderschap

De weg die je bewandelt is niet altijd vlak. Om vrijuit te kunnen leven moet je ook de bochten en kuilen echt doorleven om contact te maken met het wezenlijke in jezelf.

Kosten
€ 465,- euro (alles inbegrepen)
Locatie
Cornelishoeve in Spoordonk
Datum
• mei 2021? • 25-26 en 27 juni • 10-11 en 12 december
Tijd
Binnenkomst op vrijdagochtend vanaf 9.00 uur aanvang 10.00 uur tot zondag 15.30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Ibiza: Workshop verlangen

Verlangens horen bij het leven, ze vormen de onderstroom van je bestaan. In deze workshop leer je om weer bij je verlangen te komen en het vorm te geven in je dagelijks leven.

Kosten
€ 975,- inclusief verblijf op een mooie, rustige lokatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma), transfer van en naar het vliegveld en vervoer tijdens de workshop. Kosten zijn exclusief vliegreis.
Locatie
Movingarts - Ibiza
Datum
Verplaatst naar: 10 - 17 oktober 2021
Tijd
Aanvang: 10 oktober transfer vanaf vliegveld (Ibiza) en daarna warm welkom op de locatie. Afsluiting: 17 mei 12.00 uur. Transfer terug naar het vliegveld.
Begeleiding
Corry en Bart

Ibiza: vrouwenworkshop

Zachtheid verbonden met kracht. Jezelf niet meer verliezen in de ander en kunnen leven vanuit authenticiteit. Voel je gedragen door je vrouwelijke essentie.

Kosten
€ 975,- inclusief verblijf op een mooie, rustige locatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma) en transfer van en naar het vliegveld. Exclusief vliegreis.
Locatie
Ibiza - Moving Arts
Datum
Geannuleerd: nieuwe data en/of locatie worden bekend gemaakt.
Tijd
Aanvang: 15 mei 13.30 uur transfer vanaf vliegveld (Ibiza) 16.00 uur: warm welkom op de locatie met lekkere soep en brood. Afsluiting: 20 mei 12.00 uur. Transfer terug naar het vliegveld.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Verdiepingsdagen: jaargroep

Deze dagen zijn bedoeld om in het proces van ontwikkeling te blijven. Om jezelf steeds uit te nodigen om echt van binnenuit te gaan leven. En in de veilige bedding van de groep diepere lagen in jezelf aan te raken. De nieuwe jaargroep start in maart 2021 op 6 zondagen verdeeld over een jaar. Wil je informatie of deelnemen? Neem dan contact op met Corry. 

Kosten
€ 100,- euro (lunch inbegrepen)
Locatie
Cornelishoeve, Spoordonk
Datum
• 7 maart • 16 mei • 4 juli • 29 augustus • 3 oktober • 28 november
Tijd
Binnenkomen vanaf 9.00 uur aanvang 9.30 uur tot 16:30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk