Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Coronavirus

Als we goed voor elkaar zorgen, stellen we veiligheid voorop! 

Je kunt je weer aanmelden voor de workshops en opstellingenavonden. We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. In de agenda vind je de actuele data, we hopen jullie snel weer te mogen ontmoeten. Fijne zomer, en liefs, Corry

Opstellingen avonden

Tijdens een Familieopstelling leer je je los te maken van belemmeringen die niet bij jou horen. Je neemt je eigen plek in, die hoort bij jouw familiesysteem. 

Kosten
Als je een vraag inbrengt €55,- Als representant kost het €20,-Per avond worden er meerdere vraagstukken behandeld en opgesteld. Meld je even aan met een appje of mailtje naar Corry.
Locatie
Voormalig Philipskantoor, Boschdijk 525, Eindhoven.
Datum
• 30 september • 28 oktober • 25 november • 23 december
Tijd
Binnenkomen vanaf 19.00 uur Aanvang: 19.30 uur - 22.30 uur
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Weekend Persoonlijk Leiderschap

De weg die je bewandelt is niet altijd vlak. Om vrijuit te kunnen leven moet je ook de bochten en kuilen echt doorleven om contact te maken met het wezenlijke in jezelf.

Kosten
€ 465,- euro (alles inbegrepen)
Locatie
Cornelishoeve in Spoordonk
Datum
17, 18 en 19 december
Tijd
Binnenkomst op vrijdagochtend vanaf 9.00 uur aanvang 10.00 uur tot zondag 15.30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Ibiza: Workshop verlangen

Verlangens horen bij het leven, ze vormen de onderstroom van je bestaan. In deze workshop leer je om weer bij je verlangen te komen en het vorm te geven in je dagelijks leven.

Kosten
€ 1250,- inclusief verblijf op een mooie, rustige lokatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma), transfer van en naar het vliegveld en vervoer tijdens de workshop - exclusief vliegreis. *Let op: vanwege corona zijn de kosten op het eiland flink gestegen. Voor zowel de locatie, het eten als de auto's. Daarom hebben wij de prijs aangepast. Wij hopen op je begrip hiervoor
Locatie
Movingarts - Ibiza
Datum
Verplaatst naar: 10 - 15 oktober 2021
Tijd
Aanvang: 10 oktober transfer vanaf vliegveld (Ibiza) en daarna warm welkom op de locatie. Afsluiting: 15 oktober 12.00 uur. Transfer terug naar het vliegveld.
Begeleiding
Corry en Bart

Ibiza: vrouwenworkshop

Zachtheid verbonden met kracht. Jezelf niet meer verliezen in de ander en kunnen leven vanuit authenticiteit. Voel je gedragen door je vrouwelijke essentie.

Kosten
€ 1250,- inclusief verblijf op een mooie, rustige locatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma) en transfer van en naar het vliegveld. Exclusief vliegreis. *Let op: vanwege corona zijn de kosten op het eiland flink gestegen. Voor zowel de locatie, het eten als de auto's. Daarom hebben wij de prijs aangepast. Wij hopen op je begrip hiervoor.
Locatie
Ibiza - Moving Arts
Datum
17 oktober - 22 oktober 2021
Tijd
Aanvang: 17 oktober 13.30 uur transfer vanaf vliegveld (Ibiza) 16.00 uur: warm welkom op de locatie met lekkere soep en brood. Afsluiting: 22 oktober 12.00 uur. Transfer terug naar het vliegveld.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Verdiepingsdagen: jaargroep

Deze dagen zijn bedoeld om in het proces van ontwikkeling te blijven. Om jezelf steeds uit te nodigen om echt van binnenuit te gaan leven. En in de veilige bedding van de groep diepere lagen in jezelf aan te raken. De nieuwe jaargroep start in maart 2021 op 6 zondagen verdeeld over een jaar. Wil je informatie of deelnemen? Neem dan contact op met Corry. 

Kosten
€ 100,- euro (lunch inbegrepen)
Locatie
Cornelishoeve, Spoordonk
Datum
• 7 maart • 16 mei • 4 juli • 29 augustus • 3 oktober • 28 november
Tijd
Binnenkomen vanaf 9.00 uur aanvang 9.30 uur tot 16:30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk