Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Coronavirus

Als we goed voor elkaar zorgen, stellen we veiligheid voorop! 

Deelnemers aan de workshops krijgen bericht van ons. De bijeenkomsten krijgen wel een andere aanpak dan je gewend bent. Om de ruimte en onszelf schoon te houden en voldoende afstand te bewaren. We vragen je om af te melden als je griepverschijnselen, koorts of luchtwegklachten hebt. En als een familielid het coronavirus heeft. De warme omhelzingen moeten we helaas ook nog even uitstellen...

De opstellingenavond van 24 september gaat door! We hebben een prachtige locatie gevonden, in het voormalig Philipspand aan de Boschdijk 525 Eindhoven. Er is voldoende parkeergelegenheid en je vindt de entree aan de zijkant. Graag tot dan!

Opstellingen avonden

Tijdens een Familieopstelling leer je je los te maken van belemmeringen die niet bij jou horen. Je neemt je eigen plek in, die hoort bij jouw familiesysteem.

Kosten
Als je een vraag inbrengt €55,- Als representant kost het €20,-Per avond worden er meerdere vraagstukken behandeld en opgesteld
Locatie
wordt bekend gemaakt
Datum
24 september in het voormalig Philipspand aan de Boschdijk 525, in Eindhoven. 29 oktober, 26 november, 17 december 2020
Tijd
Binnenkomen vanaf 19.00 uur Aanvang: 19.30 uur - 22.30 uur
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Verdiepingsdagen: jaargroep

Deze dagen zijn bedoeld om in het proces van ontwikkeling te blijven. Om jezelf steeds uit te nodigen om echt van binnenuit te gaan leven. En in de veilige bedding van de groep diepere lagen in jezelf aan te raken. Deze jaargroep is inmiddels gestart. Wil je informatie of deelnemen? Neem dan contact met ons op. 

Kosten
€ 100,- euro (lunch inbegrepen)
Locatie
Cornelishoeve, Spoordonk
Datum
7 juni, 30 augustus, 27 september en 29 november 2020.
Tijd
Binnenkomen vanaf 9.00 uur aanvang 9.30 uur tot 16:30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Weekend Persoonlijk Leiderschap

De weg die je bewandelt is niet altijd vlak. Om vrijuit te kunnen leven moet je ook de bochten en kuilen echt doorleven om contact te maken met het wezenlijke in jezelf.

Kosten
€ 465,- euro (alles inbegrepen)
Locatie
Cornelishoeve in Spoordonk
Datum
26-28 juni, 11-13 december 2020
Tijd
Binnenkomst op vrijdagochtend vanaf 9.00 uur aanvang 10.00 uur tot zondag 15.30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Verdiepingsdagen: keuzes maken

Deze dag staan we stil bij keuzes maken. Dit onderdeel hoort bij het leven: waarom maken we keuzes en waarom niet. En niet-kiezen is ook een keuze.

Spannend en inspirerend om naar te kijken en te onderzoeken. Met mededogen, zonder oordeel.

Kosten
€ 100,- per dag (lunch inbegrepen)
Locatie
Wordt bekend gemaakt
Datum
27 maart 2020
Tijd
Binnenkomen vanaf 9.00 uur aanvang 9.30 uur tot 16:30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Ibiza: vrouwenworkshop

Zachtheid verbonden met kracht. Jezelf niet meer verliezen in de ander en kunnen leven vanuit authenticiteit. Voel je gedragen door je vrouwelijke essentie.

Kosten
€ 975,- inclusief verblijf op een mooie, rustige locatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma) en transfer van en naar het vliegveld. Exclusief vliegreis.
Locatie
Movingarts – Ibiza
Datum
Uitgesteld
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Ibiza: Workshop verlangen

Verlangens horen bij het leven, ze vormen de onderstroom van je bestaan. In deze workshop leer je om weer bij je verlangen te komen en het vorm te geven in je dagelijks leven.

Kosten
€ 975,- inclusief verblijf op een mooie, rustige lokatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma), transfer van en naar het vliegveld en vervoer tijdens de workshop. Kosten zijn exclusief vliegreis.
Locatie
Movingarts - Ibiza
Datum
4 tot 9 oktober 2020
Tijd
Aanvang: 4 oktober 13.30 uur transfer vanaf vliegveld (Ibiza) 16.00 uur: warm welkom op de locatie met lekkere soep en brood. Afsluiting: 9 oktober 12.00 uur. Transfer terug naar het vliegveld.
Begeleiding
Corry en Bart

Verdiepingsdagen: Innerlijk Kind

Merk je dat je wel eens heftig reageert op bepaalde situaties of personen? Het kan zijn dat niet je volwassen zelf dan geraakt is, maar het deel in jou wat pijn heeft opgelopen tijdens je kindertijd. In deze tweedaagse Workshops maak je contact met je innerlijk kind, zodat je weer vaker open en vrij in het leven kunt staan. 

Kosten
€ 100,- per dag (lunch inbegrepen)
Datum
Wordt nog ingepland
Tijd
Binnenkomen vanaf 9.00 uur aanvang 9.30 uur tot 16:30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk