Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Ibiza: Workshop verlangen

Verlangens horen bij het leven, ze vormen de onderstroom van je bestaan. In deze workshop leer je om weer bij je verlangen te komen en het vorm te geven in je dagelijks leven.

Kosten
€ 975,- inclusief verblijf op een mooie, rustige lokatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma), transfer van en naar het vliegveld en vervoer tijdens de workshop. Kosten zijn exclusief vliegreis.
Locatie
Movingarts - Ibiza
Datum
12 tot 17 oktober 2019 4 tot 9 oktober 2020.
Tijd
Aanvang: 12 oktober 13.30 uur transfer vanaf vliegveld (Ibiza) 16.00 uur: warm welkom op de locatie met lekkere soep en brood. Afsluiting: 17 oktober 12.00 uur. Transfer terug naar het vliegveld.
Begeleiding
Corry en Bart

Opstellingen avonden

Tijdens een Familieopstelling leer je je los te maken van belemmeringen die niet bij jou horen. Je neemt je eigen plek in, die hoort bij jouw familiesysteem.

Kosten
Als je een vraag inbrengt €55,- Als representant kost het €20,-Per avond worden er meerdere vraagstukken behandeld en opgesteld
Locatie
Cornelishoeve in Spoordonk
Datum
19 december is er een speciale opstellingenavond, in Spoordonk! Ik ben heel dankbaar voor de opstellingsavonden, voor iedereen die trouw aanwezig is om te leren en te groeien, te geven en te ontvangen. Iedere keer weer! Om dit te vieren en om het jaar feestelijk af te sluiten ontmoet ik jullie graag in Spoordonk. De avond staat in het teken van dankbaarheid. Zoals altijd ben je welkom vanaf 19u. We doen twee opstellingen, daarna is er een hapje en drankje, en ruimte om elkaar te ontmoeten. Graag tot dan!
Tijd
Binnenkomen vanaf 19.00 uur Aanvang: 19.30 uur - 22.30 uur
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Weekend Persoonlijk Leiderschap

De weg die je bewandelt is niet altijd vlak. Om vrijuit te kunnen leven moet je ook de bochten en kuilen echt doorleven om contact te maken met het wezenlijke in jezelf.

Kosten
€ 465,- euro (alles inbegrepen)
Locatie
Cornelishoeve in Spoordonk
Datum
13-15 december 2019
Tijd
Binnenkomst op vrijdagochtend vanaf 9.00 uur aanvang 10.00 uur tot zondag 15.30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Vrouwenworkshop Ibiza

Zachtheid verbonden met kracht. Jezelf niet meer verliezen in de ander en kunnen leven vanuit authenticiteit. Voel je gedragen door je vrouwelijke essentie.

Kosten
€ 975,- inclusief verblijf op een mooie, rustige locatie in de bergen, alle maaltijden (ayurvedisch en biologisch, aangepast op ons programma) en transfer van en naar het vliegveld. Exclusief vliegreis.
Locatie
Movingarts – Ibiza
Datum
23 - 28 mei 2020
Begeleiding
Corry van Zandwijk

Verdiepingsdagen

Deze dagen zijn bedoeld om in het proces van ontwikkeling te blijven. Om jezelf steeds uit te nodigen om echt van binnenuit te gaan leven. En in de veilige bedding van de groep diepere lagen in jezelf aan te raken. De nieuwe jaargroep start in januari. 

Kosten
€ 100,- euro (lunch inbegrepen)
Locatie
Looeind, Liempde
Datum
19 januari, 15 maart, 7 juni, 30 augustus, 27 september en 29 november 2020.
Tijd
Binnenkomen vanaf 9.00 uur aanvang 9.30 uur tot 16:30 uur.
Begeleiding
Corry van Zandwijk