Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Kosten en vergoeding

Een consult op basis van individuele begeleiding duurt een uur, en kost € 95,- (inclusief BTW). Je ontvangt voor dit consult een nota voor je ziektekostenverzekeraar. Afhankelijk van je verzekeraar en je pakket krijg je de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De consulten vallen onder Psychosociale begeleiding in het aanvullend pakket van je verzekeraar. Voor exacte informatie verwijs ik je naar je ziektekostenverzekeraar zelf. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. Relatietherapie en workshops worden niet vergoed door de verzekering. 

Afspraken maken & annuleren

Je kunt een afspraak maken op werkdagen vanaf 09.30u, tijden zijn flexibel maar altijd in overleg. Een afspraak kan uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd; voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. De praktijk is op werkdagen bereikbaar van 09u - 17u. 

De kosten voor de workshops en trainingen vind je in onze agenda . De deelnamekosten dienen vóór aanvang van de workshop/training overgemaakt te worden op Iban NL81ABNA0510123945.

Beroepsverenigingen

Elea is aangesloten bij organisaties die het niveau van de aangesloten therapeuten controleren en toezicht houden op de kwaliteit. Elea is geregistreerd lid van:

  • De NVPA - met licentienummer 100328
  • De S.C.A.G. - met licentienummer 10379
  • En het RBCZ - met licentienummer 204647R

Vragen & klachten

Ben je niet tevreden? Geef het gerust bij me aan. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Mochten we er echt niet uitkomen dan kun je je wenden tot de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen of het S.C.A.G. Bij het S.C.A.G. centrum van klachten en geschillen kun je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris. Deze ondersteunt bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor de klacht. De klacht wordt binnen zes weken afgehandeld.

 Banner logos website Elea 1