Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Privacy statement

Uw persoonlijke gegevens
Elea verwerkt uw persoonsgegevens omdat u in behandeling bent en/of omdat u deze gegevens aan ons hebt doorgegeven met een verzoek om informatie. Wij houden basisgegevens bij zoals: voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor:

  • Contact over de behandeling als dit nodig is.
  • Informatie over trainingen, workshops of een consult op maat.
  • Het opstellen van de factuur of het afhandelen van de betaling.

Privacy op de zorgnota
Op uw zorgnota staan de gegevens die door de zorgverzekeraar gevraagd worden voor declaratie:

  • Uw naam, adres en woonplaats, uw geboortedatum en BSN.
  • De datum, korte omschrijving en kosten van het consult.

Veiligheid en geheimhouding
Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en verstrekken deze nooit ongevraagd aan derden. Als behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot eventuele aantekeningen over de behandeling en hou ik me aan de geheimhoudingsplicht. Daarnaast zorgt Elea voor (veiligheids)maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking van gegevens tegen te gaan.

Bewaren van gegevens
Elea bewaart uw gegevens tot een jaar na de laatste behandeling. Vraagt u alleen informatie aan? Dan gebruiken wij de gegevens alleen voor de duur van ons contact en slaan wij deze niet op in ons systeem.

Wijzigen, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Verder kunt u toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Op uw verzoek kunnen wij ook gegevens overdragen aan een andere organisatie. Wilt u iets wijzigen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klachten over het verwerken van gegevens
Bent u het niet eens met het gebruik van uw persoonsgegevens. Laat het ons dan weten. We komen graag samen tot een oplossing. Mocht we er niet uitkomen, dan kunt u dit melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Download de privacy statement als pdf