Deze dagen zijn bedoeld om in het proces van ontwikkeling te blijven. Om jezelf steeds uit te nodigen om echt van binnenuit te gaan leven. En in de veilige bedding van de groep diepere lagen in jezelf aan te raken.

Je hebt al ervaring met kijken naar jezelf, met werken aan verandering. Hierdoor heb je al bewustzijn op waar het bij jou om gaat en zal het proces gemakkelijker gaan. Dit geeft extra mogelijkheden tot groei, verandering en diepgang. In de groep ga je steeds aan de slag met verschillende thema's om jezelf steeds beter te leren kennen. Je kan stoppen met invullen voor een ander en het verschuilen achter je masker. Het leven is niet altijd leuk. Ophouden met de minder mooie kanten wegstoppen, zal je veel opleveren.

De nieuwe jaargroep start in maart 2021 op 6 zondagen verdeeld over een jaar. Hieronder zie je de data en de thema's waar we mee gaan werken. Je bent van harte welkom! 

7 maart: innerlijk kompas. Je gevoelens geven signalen dat er iets aan de hand is, dat het evenwicht is verstoord, er is iets nodig. Dat zijn je behoeften, en het is niet altijd meteen duidelijk waar je dan precies behoefte aan hebt. In tijden dat veel anders is dan gewoonlijk is je innerlijk kompas erg belangrijk. Je vraagt je af: waar heb ik behoefte aan en welke vorm past daarbij?

16 mei: zielerust. Bijna alle mensen hebben één diepe wens: rust. Dat het stil wordt in je hoofd, dat het eeuwige twijfelen stopt, dat je je niet zoveel aantrekt van wat anderen vinden van ons, datje kan stoppen met alles te willen controleren. RUST: dan moet je eerst stilstaan.

4 juli: innerlijk kind. Als kind heb je manieren gevonden om maar niet te voelen. Het is belangrijk om dit onbewuste deel in je bewustzijn te                                                      krijgen. Dan kun je kijken als volwassene en jezelf afvragen, klopt mijn reactie nu nog ? Komt mijn reactie uit mijn innerlijk kind of mijn volwassen deel?

29 augustus: keuzes maken. Hoe maak ik een keuze of maak ik geen keuze? En ben ik bereid de consequenties van mijn keuzes te dragen.?

3 oktober: contract in contact. Het herkennen en erkennen van onze verborgen contracten het contact. Wat willen we echt en hoe breng je dit in contact ?

28 november:  afscheid nemen. In de groep nemen we tijd voor het afrondingsproces van een jaar, en werken we met wat er is.