Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Verleg je grenzen door je grenzen te kennen.

Jongeren

Op eigen benen staan

Tussen je 18e en 30e verandert er veel in je leven. Je gaat studeren, misschien wel het huis uit, en ondertussen ga je steeds meer je eigen weg. Je komt los van je ouders en gaat op eigen kracht het pad op wat voor je ligt. Je krijgt te maken met onbekend terrein, nieuwe verantwoordelijkheden, met relaties en belangrijke keuzes.

In de drukte van je dagelijks leven kan het fijn zijn om af en toe bewust te kijken naar waar je staat en waar je heen wilt. Vaar je nog je eigen koers, of ben je veel bezig met anderen of het voldoen aan verwachtingen? Samen kijken wat je echt wilt, diep vanbinnen en hoe je de volgende stap kunt zetten. Jouw weg ligt er al, ben jij klaar om hem te bewandelen?

Jongerenworkshop

In deze groep kom je zes avonden bij elkaar om te onderzoeken waar je staat en welke richting je op wilt. In een veilige omgeving, deel je ervaringen en uitdagingen met je leeftijdsgenoten. Met ervaringsoefeningen en opstellingen word je je bewust van je eigen systeem. Je leert om echte verbinding te maken met jezelf en met de anderen, zodat je steeds meer de keuzes kunt maken die bij jou passen.