Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Maak de innerlijke sprong naar je eigen identiteit

Mannen

Je plek innemen als man

Als man wordt er continu een beroep op je gedaan; binnen relaties, op het werk, in de rol van vader, broer, vriend en zoon. Richting geven en stevig staan in je omgeving vraagt dan ook om focus, aanwezigheid en dus mannenkracht. In contact met je eigen wezenlijke mannelijkheid kun je gemakkelijker doelen stellen, heldere keuzes maken en krachtig zijn in relaties.

In onze samenleving is de ontwikkeling van jongen naar man niet altijd vanzelfsprekend. Iedere man heeft zijn eigen verhaal in relatie tot zijn vader, moeder en voorouders die - vaak onbewust - nog van invloed kan zijn op de manier waarop je in het leven staat. Met ervarings- en systemische oefeningen kun je als man de juiste positie gaan innemen en leer je steeds steviger te blijven staan in contact met je omgeving en je partner.

Workshop Mannenkracht

Mannen onder elkaar hebben een krachtige energie en dynamiek. Het kan bevrijdend zijn om je eigen proces in een groep te delen met andere mannen. Daarom begeleidt Bart twee keer per jaar de workshop Mannenkracht. Een workshop die je wijst naar een daadkrachtig leven vol aanwezigheid, authenticiteit en vrijheid. In onze agenda vind je de actuele data en tijden.