Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Je hoeft niet hetzelfde te zijn, om elkaar aan te vullen

Relatiebegeleiding

Steeds opnieuw ontmoeten

Partners voelen vaak een diep verlangen om thuis te komen bij elkaar. Tegelijkertijd kan er teleurstelling en pijn ontstaat door wederzijdse – vaak onbewuste - verwachtingen. In partnerrelaties ben je intiem en dichtbij elkaar, waardoor je diepste thema’s zich steeds opnieuw kunnen laten zien. Waarom heb jij voor je partner gekozen, en je partner voor jou? Wat is van jullie en wat zit jullie nog in de weg van oude patronen uit het verleden?

Het kan een hele klus zijn deze kluwen te ontwarren. Daarbij is nodig om te ontdekken wat jullie bindt en verbindt. In relatiebegeleiding leren jullie omgaan met de mannelijke en vrouwelijke aspecten in je partner en in jezelf. Je leert om in zachtheid naar elkaar te kijken en onderzoekt wat er voor jou nodig is om de ander te ontmoeten.

Samen of apart?

In relatiebegeleiding is er veel ruimte voor zelfreflectie en het kijken naar je eigen handelen. Je kunt samen of individueel werken; kijken waarom het niet loopt en wat je tegenhoudt om jezelf helemaal te laten zien. Dit kan in individuele sessies of later dit jaar in het eerste partnerweekend (de data volgen later in de agenda). Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.