Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

In contact met je vrouwelijke kracht, kun je sterker je verlangens en wensen uiten.

Vrouwen

De zachte kracht in jezelf

Vrouwelijkheid is van nature onbegrensd en creatief. Dat is een prachtige eigenschap, maar als vrouwen zijn we ook weleens geneigd om onszelf weg te geven. Aan onze kinderen, aan ons werk, of onze geliefde. Om te blijven staan in de hectiek, kunnen we soms te mannelijk worden en daardoor onze zachtheid verliezen. Contact met het vrouwelijke in jezelf kan je helpen om steeds meer vanuit verbinding te leven.

Door te rusten in je eigen bekken, in je zachte kracht – ga je een steeds dieper vertrouwen ervaren. Zo kun je beter grenzen stellen en sterker staan in je eigen autonomie. Wanneer je jouw plek voelt in je eigen vrouwenlijn hoef je die plek bovendien niet meer bij een ander te halen; stap voor stap ga je naar de verbinding waar jouw hart om vraagt, om zo jezelf te vinden op de plek die jou van binnen draagt.

Vrouwenworkshop Ibiza

In de prachtige vrouwelijke energie van Ibiza kom je tijdens deze workshop weer thuis bij jezelf. Dichterbij jezelf kun je verantwoordelijkheid nemen voor wie je bent en meer vertrouwen op je innerlijke kracht en autonomie. Samen met de andere vrouwen, weet je je gesteund en gedragen vanuit je vrouwelijke essentie. We moeten het zelf doen, maar hoeven het niet alleen te doen. In onze agenda vind je meer informatie en data.