Centrum voor persoonlijke groei en bewustwording

Door je gelijkwaardig op te stellen, blijf je in balans.

Werk

Laat je werk weer voor je werken.

We hebben (te) veel werk, willen bereikbaar zijn en kunnen ons niet altijd begrenzen – misschien wel uit angst om onze baan te verliezen of onszelf. Daarnaast willen we ook betekenisvol zijn, iets bijdragen en doen waar we goed in zijn. Hoe zou het zijn om bewust keuzes te kunnen maken als het om werk gaat, en dan het liefst vóórdat er problemen ontstaan?

Elea benadert de omgang met je werk vaak systemisch: waarom zit jij op de plek waar je nu zit? Aan welke familie- of organisatiesystemen ben je (onbewust) loyaal? En stel jezelf eens de vraag: ben ik verantwoordelijk, of voel ik me verantwoordelijk? Daarnaast wordt gekeken naar waar jij nu echt voor wilt gaan, of dat nu om een huidige baan gaat of iets heel nieuws. Wat zijn jouw kwaliteiten, en benut je die wel zoveel als je zou willen?

Werkbegeleiding

In intensief één-op-één contact ga je ervaren waar bij jou de knelpunten zitten. Je leert om bewust keuzes te maken en de verantwoordelijkheid te nemen die bij jou hoort. Alle begeleiding is ervaringsgericht. Het gaat niet om het vinden van een pasklare oplossing, maar juist leren omgaan met alles wat het leven je aanbiedt en het ontwikkelen van nieuwe patronen die je efficiënt op weg kunnen helpen. Tijdens een oriënterend gesprek kijken we samen (met je werkgever) welke begeleiding het beste past bij jouw vraag.